Djayanti mangala kaali, bhadrakaali kapaalini

Durga kshama Shiva dhaatrie, swaha swadha

namostoeté.

 

Djaya twam devi Chamunde, djaya bhoetaarti

harinie, djaya sarwagaté devi kaalratrie namostoeté.

 

Om shanti, shanti, shanti !!!


Bij het horen van de naam Indrajaal schrikken veel mensen. Men denkt gelijk aan zwarte magie. Zelfs zwarte magie valt onder de leiding van heer Shiva. 

 

Velen denken ook gelijk aan bepaalde manier van goochelen of aan Tantra. 

 

Meghnad (zoon van Ravana) "bond"Hanumanjie vast m.b.v. Brahma astra (een kracht die hij had gekregen van Bhagwaan Brahma deva). 

 

Toch bevat de Indrajaal veel meer dan bovengenoemde voorbeeld. In het boek Indrajaal staan alle punten van de Tantra shastra uitgebreid beschreven. Het is de kennis die Bhagwaan Shiva aan zijn devoot Ravana had onderwezen/doorgegeven.

 

Dit boek wordt Indrajaal genoemd omdat de koning van de goden Indra, even schrok en verdoofde bij het zien van de kracht/effect van deze Vidya.  Één van zijn hemeldanseressen viel tijdens het dansen onverwachts bewusteloos neer. Indra vroeg aan devguru Brihaspati hoe dit kon gebeuren. Guru vertelde hem dat de koning van Lanka Ravana, via zijn Tantra shakti de goden had beledigd. 

 

Devguru Brihaspati vertelde aan Indra dat de kracht van mantra’s, yantra’s en tantra vele malen sterker zijn dan die van een wapen. Op hele verre afstanden kan men niets met wapens, maar zeker wel met mantra’s en tantra’s. 

 

Iemand die Tantrische krachten heeft verworven, is onoverwinnelijk. Om de vidya van Indrajaal te leren moet men zeer rein, zuiver leven. Men moet afstand nemen van lust, woede, dronkenschap, hebzucht en jaloezie. Personen met een eenvoudige leefstijl en veel bhakti voor Shiva bhagwaan in hun hart zijn in staat om de Indrajaal vidya te begrijpen en uit te voeren. 

 

In de Indrajaal staan 6 karma’s/handelingen beschreven: 

 

 1.    Shanti karma (voor vrede en rust in uw leven). 

 2.    Washikaran (een mens, dier of een ander levend wezen geheel in je macht nemen). 

 3.    Stambhan (iemand geheel nutteloos maken, je kunt niets meer, zelfs niet kunnen lopen). 

 4.    Widwesjan (ruzie laten ontstaan onder twee personen, uit elkaar laten gaan). 

 5.    Oettjaatan (iemand verwijderen uit woonplaats of zelfs uit het land). 

 6.    Maaran (iemand laten doden, zelfs dieren).

 

Bhagwaan Dattatreya heeft de Indrajaal op aarde gebracht. 

 

Indrajaal is geschreven in het belang van alle levende wezens. Wanneer iemand slechte dingen doet met de kennis uit de Indrajaal is hij/zij daar zelf voor verantwoordelijk. Een schaar is gemaakt om papier mee te knippen, niet om een ander mee neer te steken. Een bron is gemaakt om water uit te halen, niet om zelfmoord te plegen door erin te springen. 

Het is niet de schuld van de maker van de schaar en de bron wanneer er misbruik van wordt gemaakt. Zo is het ook met de Indrajaal. 

 

Verder is het zeer van belang om te weten welk persoon/type de Indrajaal in handen heeft. Je kunt zoveel Indrajaal boeken kopen als je wilt, maar als je niet de zegen, eigenschappen en talent hebt om daarmee om te gaan, zul je er ook niets mee kunnen. Hierbij spelen de zegen (van Shiva bhagwaan), erfelijke eigenschappen, leefwijze en niveau van spiritualiteit een zeer grote rol. Een gezegend persoon met veel talent kan alleen al met een bladzijde uit de Indrajaal ontzettend veel bereiken. 

 

De meeste mensen denken echt alles te kunnen met de Indrajaal. Uit mijn eigen ervaring en ook volgens de heilige shastra’s is dit niet mogelijk. Deze type mensen scoren via Indrajaal alleen bij anderen die weinig of totaal niet met God bezig zijn. 

 

Een Indrajaal stelt niets voor tegen over een Durga Sapta Shati of een Ramcharitmanas. Deze twee boeken bevatten veel meer kracht dan welke mantra, tantra of yantra in de Indrajaal dan ook.

 

Een ware Indrajaal kenner is totaal niet hoogmoedig en straalt vrede en goddelijke liefde uit. Zo een persoon is een ware bhakta van Shiva bhagwaan en zijn avtaar Bhairava deva. 

 

Om de mantra’s, yantra’s en tantra’s te kunnen activeren is natuurlijk een optimale gezondheid vereist. Men moet ook zeer sterk van geest zijn en een enorme doorzettingsvermogen hebben.  

 

Hoe meer dharmiek kennis, hoe meer bhakti en zeer reine leefwijze, hoe sneller men succes boekt met de in Indrajaal geadviseerde yantra’s en mantra’s.

 

Verschillende soorten sadhana’s staan beschreven in de Indrajaal. Zoals: Bhairava sadhana, Yakshini sadhana, Betaal sadhana, bhoet pisaach sadhana, dhana pradayak sadhana, mogelijkheden voor het krijgen van een baan, ziektes genezen enz. Voor alle problemen en moeilijkheden zijn er oplossingen in de Indrajaal. Ontzettend veel yantra’s, mantra’s en tantra adviezen komen voor in de Indrajaal. 

 

Het boek indrajaal moet men in een rode stof wikkelen. Voor het  bestuderen moet men een bad nemen en bidden tot Kali mata. 

 

Beste bezoekers, op verzoek van velen heb ik iets over het bijzondere boek Indrajaal geschreven. Dit boek is geschreven om er het goede mee te doen. De keus is verder aan de persoon zelf. 

 

Voor al uw problemen, klachten en tegenslagen zijn er oplossingen te vinden in de Indrajaal. 

 

U kunt gerust contact opnemen.

 

Aacharya pandit Aasarphie Pandey