Zon op: 08.17 uur.              Maan in Vissen.                Zon onder: 16.36 uur.                                

                                             Woensdag, 25 november.                                                    

                            

          

Wat betekent Maan in Vissen voor u? Vraag dit gratis via e-mail of telefonisch. Ook kunt u reageren voor een maandhoroscoop November of voor een daghoroscoop (elke dag). 

 

Beste bezoekers,

 

Indien u geïnspireerd bent en meer wilt weten over de wijsheden die ik schrijf, of zeer uitgebreid dagelijks wijsheid van de dag, dag advies en dag energie op uw eigen e-mail wilt ontvangen, bel dan of meld je aan via e-mail.

 

Niemand is volmaakt, en ik ben daar het perfecte voorbeeld van.

                           Aacharya Pandit Aasarphi Pandey

 

 

Gezondheid is het grootste geschenk, tevredenheid de grootste rijkdom, trouw de beste relatie.

                               Siddhartha Gautama Boeddha.

 

Lekker eten, goed slapen, intens liefhebben, veel reizen, hard dansen, muziek luisteren en goed voor jezelf zorgen....luister naar jezelf en doe wat goed voelt.

                                          Healthy mantra

                                                     

Als eerste schiep hij de Veda's, toen het vuur, toen de koe en daarna de Brahmanen. 

 

Deze vier zijn dan volgens zeer oude Hindoe geschriften de basis van het bestaan van het leven  hierop aarde.

 

 

Een gouden munt is de logo geweest van mijn grootvader, m.a.w. hij liet zichzelf Aasarphi Pandit/baba noemen. Een pandit met een waarde van een gouden munt. Zijn echte naam was: Chiranjiva Pandey.

De naam van mijn vader was: Harinarayan Asarfi Pandey.

 

Ook de vader van mijn moeder had een Brahmaanse afkomst. Zijn naam was: Ram Ratan Debi Tewari. 

 

En hieronder sta ik: Soenderpersad Aasarphi/Asarfi Pandey.

 

 

De 6 soorten van geluk op de wereld zijn: een goede gezondheid, niet met dwang in het buitenland leven, geen schulden, contacten met goede personen, leven van je eigen werk en leven zonder angst.

 

                                                         Mahaatma Vidur 

 

 

 

                                          Gyaan giraa go tiet adj, maya man goen paar

                                     soo ie sat chit aananda ghan, kar nar charit oedaar.

 

                                                               Go swami Tulsidas jie

 

Hij die boven het verstandelijk vermogen is, niet volledig door iemand geprezen kan worden en ver stijgt boven de zintuigen, zonder geboorte en dood is, ver hoog staat van de wereldse begoocheling en zelfs boven onze geest en zintuigen, die ware met gelukzaligheid genoemde Almachtige speelt een rein menselijk spel.

 

 

                                                  Aacharya Pandit Aasarphie Pandey:

 

De mens die nog wordt beledigd ondanks zijn goede daden, is enorm gezegend. 

 

De vrucht van alle meditaties, puja's, yagya's en tantra's moeten leiden tot Goddelijke liefde in uw hart. Degene die dit geheim begrijpt, heeft ware kennis van de heilige geschriften. 

 

Sab sadhan ko ek phal djehien djaanyo so djaan, djoon tjoon man mandir bashien Raam dhare dhanoe baan.

 

Praat niet over een ander, beschuldig een ander niet vals. Een valse beschuldiging kent geen boetedoening. De tranen van de persoon die vals wordt beschuldigd, vernietigt de kinderen en rijkdom van degene die vals beschuldigde. Padma Puraan, 55/35.

 

Wanneer slechte personen met scheldwoorden goede personen beledigen en kwetsen, zullen zij uiteindelijk zelf het slachtoffer worden van hun scheldwoorden. Rigveda, 5/12/5.

 

Een zaad planten in onvruchtbare aarde, melk gieten in een kapotte kom, een vuuroffer in as en een gift/daan geven aan een ongeleerde Brahmaan hebben geen enkel goed resultaat. Skanda Puraan, dialoog van Soetanoe en Narada, 12.

 

 

 

3 novemberRoem blijft niet voor altijd, ook respect niet. Er zullen zwarte vlekken komen op een vlekkeloze roem en op een rein respect. Word dus niet hoogmoedig bij het horen van uw grootheid en roem en wordt niet verdrietig bij het horen van beledigingen.

 

4 november: Zodra het contact met de goddelijke energie verbroken wordt, verzwakt de persoonlijkheid naar lichaam en geest.

 

november: Zout en kamfer hebben dezelfde kleur maar verschillen in smaak. Zo zijn er ook goede en slechte mensen.

 

9 november: De man die weduwen en wezen besteelt, en ter wille van geld tot alles in staat is, is en blijft een schurk, ook al eet hij enkel gras.

 

11 november: Blijvend geluk is alleen in de geest te vinden. De grote meerderheid zoekt het geluk in de dingen die voorbijgaan en niet werkelijk zijn.

 

12 november: Wat is dit lichaam? Een vormsel uit vlees, vet en beenderen, gevuld met bloed, slijm, uitwerpselen en urine, bedekt met huid en haar, dat uit de vereniging van zaad en eicel is ontstaan en uit het moederlichaam werd uitgescheiden.

Is de mens die aan zoiets plezier beleeft beter dan de worm, die zich prettig voelt in vuil?

 

14 november: Iemand een vriendelijke glimlach geven kost u niets en kan een dag van een persoon heel goed maken.

 

18 november: Als u niet vooruitkomt met Hanuman chalisa of met de Raam naam, zal een andere mantra ook niet helpen. De fout zit namelijk dan bij u.

 

21 november: De mens in wie de gedachte aan kwaad doen nimmer opkomt, die zich kan verheugen in de voorspoed van die hem kwaadgezind zijn, die mens is een bhakta, een yogi, de goeroe van allen, zelfs al leeft hij enkel op varkensvlees.

 

24 november: Degene die anderen haat, interesse toont in andermans vrouw, jaloers is op de rijkdom van een ander, graag over anderen praat, is een demon in een mensenlichaam.

 

Pardrohi pardaar rat pardhan par apbaad

Te nar paawer paapmay deha dhare manoedjaad.

 

25 november: Het lot bepaalt wie je leven binnenkomt, maar jij kunt beslissen wie je er weer uit laat lopen, wie je laat blijven en wie je weigert te laten gaan.